RESTAURANT ISTANBUL HEERLEN

RESTAURANT ISTANBUL HEERLEN de gekroonde haantjes draaien weer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3008 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Istanbul Heerlen. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 8:00 Eten was koud
25 jun 2022 om 0:15 Gewoon goed en op tijd.
24 jun 2022 om 20:26 Circa 53 min gewacht, lauwe pizza en 1 pizza ontvangen die we niet hebben besteld. De smaak was ok, maar ik zal niet meer bij dit restaurant bestellen.
21 jun 2022 om 20:29 Lekkere eten heb ik voor de eerste keer besteld echt en aanrader
18 jun 2022 om 18:38 Prima! Bestelling was goed warm, koele blikjes en vriendelijke bezorger.
13 jun 2022 om 11:29 It is the second time that I order in this restaurant the same pizza. Since when do pizzas have jalapeños? I’m confused. The kebab was a bit dry, no tasty at all. And the pepperoni was missing.
12 jun 2022 om 18:18 Altijd lekker vriendelijk personeel ben zeer tevreden
11 jun 2022 om 14:25 Heerlijke pizza's, lekkerde bodem, betaalbaar, snel en warm bezorgd, gratis bezorging vanaf € 15
8 jun 2022 om 23:49 We zouden 40min wachten en werd warm geleverd binnen 20min 2x durum kipdober besteld. Lekker Ook gratis bezorgd bij een bedrag van 15 euro. Effe een frisdranken bij gepakt. Dat scheelt. Goede snelle bezorging met lekker eten
5 jun 2022 om 23:36 Top eten was nog voor de afgesproken tijd geleverd Tevens vriendelijke bezorger
5 jun 2022 om 21:27 Ik schrok een beetje van de bezorgtijd , die stond op ruim 90 minuten gepland, helaas zie je dat pas als je de bestelling al gedaan hebt... Gelukkig kwam het ruim 30 minuten voor de aangegeven tijd! het was goed heet en erg lekker ! Tot de volgend
3 jun 2022 om 0:40 Pizza taco en pizza doner besteld. Snel bezorgd en lekker.